Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Goedkope muurstickers

Muurstickers zijn er in alle soorten en maten. Van bomen en figuren tot teksten en motieven. Doordat de ontwerpen verschillend zijn, zijn ook de prijzen van de diverse muurstickers anders. Wij bieden allerlei soorten stickers aan, van goedkope muurstickers tot exclusievere, duurdere interieurstickers.

De prijs van een muursticker is afhankelijk van een aantal factoren. Bij het uitkiezen van de sticker voor jouw muur, kun je deze een persoonlijk tintje geven. Je kunt namelijk zelf de grootte en de kleur van de sticker kiezen. In het algemeen geldt: een kleinere muursticker is goedkoper dan een grote sticker. Als je de sticker niet in de standaardmaat, maar in een grotere maat wilt ontvangen, komt er namelijk een meerprijs bij. Welke kleur je ook kiest, rood, groen, geel, goud, hiervoor is de prijs hetzelfde. Er is geen verschillende prijs voor de diverse kleuren. Er zijn echter wel ontwerpen waarbij je twee kleuren kunt kiezen, bijvoorbeeld een boom met blaadjes waarbij de blaadjes een andere kleur kunnen hebben dan de boom. Deze ontwerpen zijn over het algemeen iets duurder dan ontwerpen in één kleur.

Wat zijn nu goedkope muurstickers?

Het design speelt ook een rol in de prijs. Een muursticker van een vogel zonder veel versieringen is goedkoper dan een interieursticker van een wereldkaart met veel details. Daarnaast speelt soms mee of je ontwerp uit meerdere delen bestaat of één enkel motief of voorwerp heeft. Zo zijn er muurstickers die bestaat uit meerdere bloemen of bamboetakken om op de muur te plakken, maar er zijn ook enkele designs zoals een kapstok of klok.

Je ziet, er spelen allerlei factoren mee die de prijs van een sticker bepalen. Maar het belangrijkste is dat een muursticker niet duur hoeft te zijn, er zijn ook goedkopere varianten beschikbaar. Neem dus snel een kijkje op de website om een passend design voor jouw muur en voor bij jouw portemonee te vinden.

Laat je ook inspireren door onze topselectie van goedkope muurstickers!