Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Muurdecoratie met stickers

Het is belangrijk dat je je goed voelt in je eigen huis, dat is namelijk de plek waar je thuis bent en kunt ontspannen. En dus richt je je huis zo in dat je je er prettig voelt. Je interieur is een afspiegeling van wie jij bent. Een manier om je huis jouw persoonlijkheid te geven is wandmuurdecoratie met stickers. Je geeft je kamer snel en makkelijk een stijlvolle nieuwe look met decoratie stickers.

Met muurstickers kun je dus snel een accent geven aan die ene muur in je woonkamer, een lange gang in de hal opfleuren, de slaapkamer een romantisch tintje geven, de kinderkamer versieren, de badkamer opfrissen of de keuken een verrassende look geven. Het maakt niet uit voor welke ruimte je een interieursticker zoekt, voor elke kamer zijn er passende designs om de muur te versieren.

Interieurtrends met muurstickers

Elk jaar zijn er allerlei interieurspecialisten die de nieuwste trends voorspellen en aangeven wat zij denken dat de kleuren en prints worden voor het volgende seizoen. Om je huis in te richten kun je kijken wat de nieuwste trends worden en daar een bijpassende wandsticker bij kiezen. Als je ons volgt op facebook of twitter houden we je altijd op de hoogte van de laatste trends. Je kunt natuurlijk ook zelf kijken welke sfeer je aan je huis wilt geven en daar een bijpassend design bij zoeken. Elke kamer kun je een eigen uitstraling geven. Wanddecoratie zorgt voor de persoonlijke touch.

Wat zijn de interieurtrends voor 2016?

Dit jaar staat het vervagen van grenzen centraal in de interieurtrends. De grens tussen binnen en buiten vervaagd bij de trend ´Reconsider space´. Het interieur loopt door naar buiten wat voor verrassende ruimtelijke effecten zorgt. Hierbij kun je dus heel goed muurstickers van bomen en takken gebruiken. Daarnaast vervaagt bij de trend ´The world beyond´ de grens tussen mens en technologie wat zich in het interieur uit in het verloop van kleuren. Kies eens voor een muursticker in een felle kleur voor een opvallend accent op de muur. Wie zijn thuis juist als rustpunt in de drukke wereld wil bewaken, kan de trend ´Connect te story´ toepassen. Hierbij plaats je objecten in je interieur die een betekenis hebben, waardoor je kamer een verhaal vertelt. Kies muursdecoratie uit die iets over je zegt. Ben je bijvoorbeeld een reisliefhebber, kies dan interieurstickers van verre oorden voor op de muur. En tot slot vinden expressieve vormen, kleuren en dessigns een plek bij de trend ´More is more´. Denk hierbij vooral aan drukke achtergronden. Kies stickers met drukke patronen in een felle kleur voor een sprekende muur.  • Muurdecoratie is gemakkelijk door de ruime keuze sticker designs

    Er zijn vele soorten designs van muurstickers, in allerlei formaten en kleuren om uit te kiezen. Zo zijn er ontwerpen die een Afrikaanse of Aziatische invloed hebben. Daarnaast zijn er muurstickers met decoratieve objecten en motieven & patronen om een moderne of juist reto-look aan je kamer te geven. Om de natuur in huis te halen kun je kijken naar een muurstickers met bomen en bloemen. Je kunt ook een tekst op je muur plakken of je eigen naam of de naam van je kindje met een naamsticker. Ben je een ontzettende dierenfan? Kies een leuke muursticker van een dier. En voor de reisfanaten hebben we diverse stickers van de wereld, steden en reizen. Sportfans kunnen ten slotte een kijkje nemen tussen de vele sportstickers en muziekliefhebbers hebben de keuze uit allerlei muziek stickers. Welke muurdecoratie past bij de stijl van de inrichting van jouw interieur?

    Er is volop keuze uit allerlei muurstickers in diverse stijlen om je muur te decoreren. Neem dus snel een kijkje in de uitgebreide collectie. Voor welke wanddecoratie ga jij?