Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Muursticker

Stickers zijn al jaren een breed-bekend begrip. Al in de jaren zestig werden kleefplaatjes geproduceerd die zich met de tijd verder hebben ontwikkeld. Er kwamen steeds meer mogelijkheden om stickers te gebruiken en sinds de jaren zeventig is de sticker een begrip geworden dat niet meer weg te denken is. Tegenwoordig kun je stickers op verschillende manieren gebruiken en worden ze ook van verschillende materialen gemaakt. Muurstickerspecialist is gespecialiseerd in interieurstickers. Graag vertellen we je meer over dit soort muursticker.

Bij interieurstickers kun je denken aan een decoratief element dat je muur een ander uiterlijk geeft. Je verandert hiermee snel en makkelijk de look van je hele kamer. Er zijn allerlei designs mogelijk met een muursticker en voor elke ruimte is er dus wel een passend ontwerp te vinden. Zo maar een paar ideëen: een muursticker voor de slaapkamer geeft deze rustruimte een ontspannen uiterlijk, een recept is een zeer geschikte muursticker voor de keuken en natuurlijk zijn er speciale muurstickers voor de kinderkamer.Stickers met functioneel aspect
Tegenwoordig zijn er ook allerlei creatieve manieren om de muursticker onderdeel te laten zijn van je kamer en er een functioneel aspect aan te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een sticker van een muurtafel waarboven je een plankje hangt zodat het net lijkt of je een echte tafel hebt die je kunt gebruiken. Of kies voor een boom muursticker waar je haakjes in de takken hangt zodat het net lijkt of je je jas of tas aan een tak in de boom hebt gehangen. Of hou het gewoon leuk bij een optische illusie, waarbij je een kapstok sticker op de muur plakt en het net lijkt of je je jas eraan kunt ophangen.

Waar worden stickers van gemaakt
Stickers worden zoals gezegd tegenwoordig van verschillende materialen gemaakt. De stickers die je bij Muurstickerspecialist vindt zijn gesneden uit vinyl. Dit betekent dat je alleen het ontwerp op de muur plakt. Je ziet daarom heen en tussen de uitgesneden delen van de sticker gewoon jouw muur. Lees meer over hoe wij een muursticker maken en neem ook een kijkje bij de plakinstructies waarin je kunt zien hoe de sticker is opgebouwd. Wist je trouwens dat je een muursticker in principie op elk glad, schoon en droge ondergrond kunt plakken? Zo kun je er ook eens aan denken om bijvoorbeeld je kasten en deuren een nieuw uiterlijk te geven.

Zoals je kunt lezen, met een muursticker geef je je kamer een heel nieuwe look. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment om een passende sticker voor jouw kamer uit te zoeken.