Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Muursticker eigen tekst

Mogelijk heb je een inspirerende spreuk of mooie uitspraak gezien waar je graag een muursticker van wilt laten maken en zie je die niet in ons standaard assortiment terug. Of wil je een tekst uit ons aanbod juist in een ander lettertype ontvangen. Het is bij Muurstickerspecialist ook mogelijk om een muursticker met eigen tekst te laten maken.

Er zijn diverse mogelijkheden voor gepersonaliseerde tekst stickers. Zo kun je zelf een tekst aan ons doorgeven (of een foto van een tekst die je gezien hebt) waar we dan graag een passend ontwerp voor maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een variantie op één van onze standaard tekst stickers voor je te maken. Zo kunnen we de tekst iets aanpassen, maar deze ook juist in een ander lettertype produceren. De mogelijkheden zijn zo eindeloos. Neem een kijkje in onze categorie tekststickers en laat je inspireren.

Dezelfde woonkamer, drie keer een verschillende sticker voor een andere sfeer. Dat is wat een gepersonaliseerde tekst sticker voor unieke look aan je kamer kan geven.


Hoe gaat het in zijn werk?

Een sticker ontwerpen is misschien niet iets wat jij dagelijks doet, maar stickers maken is onze specialisatie. We maken dan ook graag vrijblijvend een ontwerp van de tekst voor je, met een bijpassende prijsopgave. Wat hebben we hiervoor van je nodig? Natuurlijk de tekst, maar ook het lettertype waarin je de tekst wilt laten maken en de kleur. Je kunt hiervoor kiezen uit een aantal standaard lettertypen, maar mocht je graag iets anders willen dan kijken we graag met je mee wat kan. Daarnaast is het handig als je kunt aangeven in welke breedte je de sticker ongeveer wilt ontvangen. Wij berekenen dan hoe groot de sticker verder wordt. Je vindt al de details ook op onze website.

Leuke decoratie mogelijkheden

Tekst stickers zijn een mooie decoratie voor bijvoorbeeld de woonkamer, maar denk ook eens aan een inspirerende spreuk voor de studeerkamer, een verwelkomende tekst in de gang of een lieve uitspraak voor de baby- en kinderkamer. Muurstickers met tekst passen eigenlijk overal in huis, en ook op kantoor. En met een eigen ontwerp van een bijzondere spreuk die veel voor je betekent of heel passend is voor de desbetreffende ruimte, in het lettertype en de kleur die je zelf kiest, krijg je een originele, gepersonaliseerde muurdecoratie.


Weet je al precies wat je wilt laten maken of wil je dat we even met je meedenken? Neem dan vooral contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. En voor je het weet heb je je eigen tekststicker op de muur geplakt!