Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Muurstickers babykamer

Als je een (nieuwe) babykamer gaat inrichting wil je natuurlijk dat deze een passende sfeer krijgt. Naast de inrichting met meubels, sta je ook voor de keuze wat je met de muur gaat doen. Je kunt deze helemaal afstemmen op de rest van de kamer of juist een aparte, meer opvallende look geven. Voor de decoratie kun je heel goed gebruik maken van een muursticker. Speciaal voor de babykamer bieden we diverse passende ontwerpen in verschillende motieven zodat je precies de sfeer kunt creëren die je wenst.

Er zijn allerlei leuke en eenvoudige manieren om met een muursticker de babykamer te decoreren. En of je nu op zoek bent naar iets voor een jongetje of meisje, of juist iets neutraals, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Welke muurstickers zijn het leukst voor de babykamer?

Graag geven we je wat inspiratie en lichten we een aantal van onze favoriete stickers als muurdecoratie voor de babykamer uit. Trouwens, ook voor een kinderkamer zijn deze stickers natuurlijk erg leuk. Ben je op zoek naar inspiratie speciaal over muurstickers voor de kinderkamer? Bekijk dan vooral onze themapagina met kinderstickers.

  • Tekst stickers voor babykamer.
  • Met een passende tekst op de muur geniet je elke avond voor het slapen gaan van lieve woorden. Zo valt je kindje ontspannen in slaap en wordt hij of zij uitgerust en vrolijk weer wakker.
  • Naamstickers. Met deze heel persoonlijke sticker plak je de naam van je eigen kindje op de muur. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen naamstickers waarbij je zelf een naam kunt aangeven om erbij te laten maken.
  • Muursticker boom. Om een natuurlijke look in de babykamer te creëren kun je een boom muursticker uitzoeken. Je kunt gaan voor een standaard groene boom, maar je ook eens denken aan een andere kleur voor een speelse aankleding. En om het geheel af te maken kun je kiezen voor een boom met uiltjes erin, wat zorgt voor een gezellig geheel.  • Natuurlijk is er veel meer mogelijk voor de babykamer. Je kunt namelijk ook kiezen voor een themakamer, zoals een stoere dierenkamer met een giraf of dolfijn of juist een romantische prinsessenkamer. Je kunt hiervoor niet alleen stickers op de muur plakken, maar ook interieurstickers gebruiken om bijvoorbeeld de deur en kastdeurtjes te versieren. Zolang de ondergrond glad, schoon en droog is kun je er in principe een sticker op plakken. Doordat je bij de ontwerpen zelf de kleur en vaak ook de maat kunt kiezen, kun je een muursticker kiezen die geheel in stijl is met de rest van de kamer.

    Neem eens een kijkje in onze uitgebreide collectie muurstickers voor de babykamer en zoek jouw favoriete ontwerp uit.