Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Muurstickers kinderkamer

De kinderkamer is een ruimte die gedurende de groei van kinderen vaak meerdere keren opnieuw wordt ingericht. Voor de decoratie kun je daarom heel goed gebruik maken van een muursticker. Speciaal voor de kinderkamer bieden we diverse passende ontwerpen in verschillende motieven zodat je precies de sfeer kunt creëren die je wenst en kan veranderen naar gelang je kind opgroeit.Of je nu op zoek bent naar iets om een meisjeskamer om te toveren in een prinsessenkamer of een jongenskamer een sportieve of stoere look wilt geven, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Laat je inspireren door een selectie van onze leukste kinderkamer stickers (of bekijk natuurlijk gelijk alle mogelijkheden op onze website).


Naamsticker

Met deze heel persoonlijke sticker plak je de naam van je eigen kind op de muur. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen, waarbij je zelf een naam kunt aangeven om erbij te laten maken.

Teksten voor op de muur

Tekst stickers zijn niet alleen leuk om een muur mee op te fleuren, maar geven ook een persoonlijke sfeer aan de kinderkamer. Een leuk liedje om samen voor het slapen gaan nog even te zingen of een paar woorden op de muur die het karakter van je kind omschrijven;. met een passende tekst heb je een leuke aankleding voor de muur om naar te kijken.

Muurstickers jongenskamer

Er zijn allerlei leuke stickers voor meisjes vekrijgbaar van elfjes en ballerina´s, maar ook speciaal voor jongens vind je natuurlijk passende designs. Denk eens aan muurstickers van voetbal of juist een vliegtuig of piratenschip. En voor de jonge ontdekkingsreizigers onder ons is een wereldkaart muursticker natuurlijk een zeer geschikte muursticker. Je kunt hiervoor niet alleen stickers op de muur plakken, maar ook interieurstickers gebruiken om bijvoorbeeld de deur en die saaie kastdeurtjes te versieren.

Neem nu gelijk een kijkje in onze uitgebreide collectie muurstickers voor de kinderkamer en zoek jouw favoriete ontwerp uit. Of laat je je kindje zelf kiezen?!