Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Over Muurstickerspecialist.nl

Welkom bij Muurstickerspecialist.nl, dé webwinkel voor leuke, originele, kleurrijke en bijzondere interieurstickers. Wij helpen je graag met het geven van een nieuwe look aan je kamer of kantoor. Hier vind je namelijk allerlei ideëen om je muur te decoreren en restylen.

Ons brede assortiment bestaat uit muurstickers waarmee je snel en makkelijk je muur een nieuwe persoonlijke look geeft. In de uitgebreide collectie vind je interieurstickers in diverse categorieën waardoor je voor elke kamer een passend ontwerp kunt vinden. Maar onze stickers zijn niet alleen geschikt voor muren, we hebben ook een speciale collectie raamstickers, geschikt voor glazen oppervlakten als ramen, spiegels en douchekabines. Daarnaast bieden we mooie deurstickers om je deur onderdeel van je interieur te maken.

Al onze interieurstickers worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vyniel, waardoor ze kleurvast zijn en een levensduur van een paar jaar hebben. Je kunt ze in je eigen huis gebruiken, maar ze zijn ook origineel om cadeau te geven.

Persoonlijk contact
Wil je een persoonlijk advies of heb je een vraag? Via ons contactformulier kun je ons altijd een mailtje sturen. Daarnaast zijn we ook op werkdagen tussen 10.00 – 13.30 uur en tussen 14.30 – 18.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (038) 773 99 95.

Muurmodespecialist.nl is onderdeel van Moods Design, specialist in interieur designproducten. Moods Design is gevestigd in Zwolle en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244635. Ons BTW-nummer is NL819767190B01.

Moods Design
Potmarge 21
8032 LC Zwolle
(LET OP! Dit is niet het retouradres, neem hiervoor contact met ons op).

Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL40RABO0126148708, BIC RABONL2U. Als je bank een langere BIC-code vraagt kun je in dat geval drie keer een X achter de code zetten, dit wordt dan RABONL2UXXX.

Geef je kamer snel en makkelijk zelf een nieuwe look met een decoratieve muursticker!