Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Stickervellen

Niet gewoon maar één sticker, maar een set met meerdere stickers. Dat zijn natuurlijk stickervellen. Ook bij ons vind je diverse stickers aan die uit meerdere onderdelen bestaan. Zo ontvang je dus lekker veel stickers en kun je zelf je eigen design op de muur maken. Hoe die stickervellen er dan uit zien? Soms bestaat het ontwerp uit een grote sticker met allerlei losse onderdelen die je naar eigen inzicht rondom de grote sticker kunt opplakken. En je vindt bij ons ook stickervellen met bijvoorbeeld allemaal sterren, boomstammen of vlinders om een wand vol mee te plakken.We bieden stickervellen met allerlei ontwerpen zodat je zelf de leukste uit kunt kiezen. Of je nu iets zoekt om de gang mee aan te kleden, aan het rondkijken bent om je woonkamer een nieuwe look te geven of stickervellen voor de kinderkamer wilt, in onze uitgebreide collectie vind je voor ieder wat wils. Je kunt onze stickers trouwens op elke gladde, schone en droge ondergrond plakken. Denk dus ook eens aan het versieren van je raam, een spiegel in de gang of een (tussen)deur.

Wat voor soorten stickervellen zijn er allemaal?

Er zijn (online) allerlei soorten stickervellen verkrijgbaar. Let dus goed op wat voor soort stickers jij koopt. De stickers die je bij ons vindt, worden in één kleur geproduceerd. Je kunt zelf de kleur kiezen, zodat de sticker perfect in je interieur past. Daarnaast bevatten onze muurstickers geen randen om de sticker, maar worden ze helemaal uitgesneden. Dit betekent ook dat je rondom de sticker en tussen de uitgesneden delen de kleur van de ondergrond ziet. Doordat er geen randen om de interieursticker zit, kun je deze niet gewoon los van het vel halen om op te plakken. Het werkt net iets anders dan je misschien gewend bent. Bij een stickervel van ons kun je de verschillende onderdelen van elkaar los knippen, net hoe je ze op de muur wilt plakken. Je moet de stickers vervolgens met de applicatielaag op de muur aanbrengen. In de plakinstructies leggen we je graag uit hoe je zorgt dat de stickers goed op de muur komen.

Wil je je muur versieren met een leuk patroon? Neem eens een kijkje in onze royale collectie Muurstickers. We hebben de stickers handig onderverdeeld in categorieën zodat je makkelijk kunt zoeken én vinden wat het beste in jouw kamer past. Zoek jouw favoriete stickervel uit!