Nieuwsbrief

Bekijk ons assortiment

 

Veelgestelde VragenStaat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over Muurstickerspecialist.nl

Is er een fysieke winkel waar ik de produkten kan bekijken?
Bij elke muursticker staan meerdere foto´s die laten zien hoe het ontwerp eruit ziet en hoe je het mogelijk op je muur kunt plakken. We bezorgen de muursticker op het adres dat jij wilt. Je kunt de designs echter niet in een fysieke winkel bekijken.

Wat is de levertijd van stickers?
De interieurstickers worden per bestelling gefabriceerd op basis van het door jou gekozen model en kleur. Over het algemeen worden de stickers met ongeveer 5 werkdagen afgeleverd op het adres dat jij opgeeft.

Wat zijn de verzendkosten van een sticker?
De verzendkosten voor het versturen van je muursticker binnen Nederland en België zijn 5 euro. Bij bestellingen van stickers boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis.
Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland en België kun je contact met ons opnemen.

Naar welke landen worden muurstickers verzonden?
Bestellingen via onze website versturen wij naar Nederland en België. Wil je een bestelling in een ander land laten bezorgen, neem dan contact met ons op.

Welk voordeel heeft het om me te registreren?
Met een account kun je makkelijk inloggen, je bestelling plaatsen en volgen. Bij een volgende bestelling hoef je niet al je gegevens nogmaals in te vullen. Je kunt je gegevens wijzigen wanneer je dat wilt en een ander afleveradres dan factuuradres opgeven. In je account kun je ook je voorgaande bestellingen bekijken en je kunt altijd producten in je winkelwagen bewaren en deze op een later tijdstip aankopen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt op verschillende manieren betalen voor de aankoop van je muursticker. Kies voor iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Meer informatie over deze betaalwijzen vind je onder de bestelinformatie.

Kan ik een produkt ruilen of retourneren die ik bij Muurstickerspecialist.nl heb gekocht?
Muurstickers worden gemaakt in de kleur (en vaak ook maat) van jouw keuze. Dit betekent dat het om een gepersonaliseerd product gaat. Derhalve vragen we je goed na te denken over de kleur en maat alvorens je bestelling te plaatsen. Desgewenst kun je ons altijd om advies vragen per email of per telefoon. Mocht na ontvangst de sticker toch niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op zodat we tot een oplossing kunnen komen.

Veelgestelde vragen over muurstickers
Waarvan zijn interieurstickers gemaakt?
De muurstickers zijn vervaardigd van hoge kwaliteit vyniel met een minimale gebruiksduur van 5 jaar. Vyniel is een sterk en zelfklevend dun plastic dat goed tegen vocht kan en lange tijd gebruikt kan worden.

Hoe bevestig ik mijn interieursticker?
Je kunt een muursticker heel makkelijk zelf opplakken. Ook als je geen ervaring hebt met het bevestigen van muurstickers kun je deze zelf opplakken als je de plakinstructies volgt. We adviseren om grote muurstickers met twee personen te bevestigen. De uitgebreide plakinstructies voor muurstickers vind je op onze site. Daarnaast bieden we speciale plakinstructies voor raamstickers en deurstickers.

Op welke ondergronden kan ik een sticker plakken?
Je kunt de de vyniel muurstickers in principe op elke gladde, harde en schone, vetvrije ondergrond plakken. Muren, meubels, ramen, spiegels, douchekabines. Als je muur pas geschilderd is, moet je deze goed laten drogen en harden (minimaal 3 weken) voordat je de sticker kunt opplakken. Op muren met een structuur (bijvoorbeeld glasvezelbehang of structuur behang) of met veel kalk blijven de stickers over het algemeen niet (langdurig) vastzitten. Wij raden aan om de sticker niet op dergelijke ondergronden te plakken. Ook moet de muur vrij zijn van siliconen en kun je een sticker niet op een natte, koude of gipsmuur plakken omdat de sticker dan niet goed hecht. Je kunt stickers op een geverfde muur plakken, alleen zal de sticker niet op elke soort verf blijven plakken. Extra matte, vuilafstotende of niet-luchtdoorlatende muurverf zorgt ervoor dat de sticker niet blijft plakken. Muurstickerspecialist is niet verantwoordelijk voor de soort ondergrond van de muur en of de sticker blijft plakken. Omdat wij niet kunnen beoordelen of de ondergrond waarop onze stickers worden aangebracht hiervoor geschikt is, geven wij geen garantie op het hechten van onze stickers. Heb je hier vragen over, neem dan vooral vooraf contact met ons op.

Kan ik een interieursticker ook buiten opplakken?
Je kunt de interieurstickers ook buiten bevestigen, zolang de ondergrond maar glad, hard en geheel droog is. We raden af om de stickers op een plaats te plakken waar ze continu bloot staan aan direct zonlicht. De levensduur van de vyniel stickers bij buitengebruik hangt af van de plek maar is over het algemeen minimaal 3 jaar.

Kan ik een sticker in een vochtige ruimte bevestigen?
Je muursticker kun je ook in een vochtige ruimte als bijvoorbeeld een badkamer plakken. Belangrijk is dat de ondergrond glad, hard, schoon en droog is als je de sticker gaan bevestigen. Er zijn ook speciale stickers voor spiegels en douchekabines, neem hiervoor een kijkje bij de raamstickers .

Kan ik een sticker nu kopen en later opplakken?
Je kunt een sticker een tijdje in huis bewaren voordat je deze op de muur plakt. We raden alleen aan om de sticker niet langer dan een paar weken te laten liggen, voordat je begint met opplakken. Het is handig om de sticker wel alvast uit de verpakking te halen en uit te rollen, zodat hij minder snel in elkaar rolt en beter handelbaar is als je hem gaat opplakken.

Kan het formaat van een muursticker aangepast worden voor mijn muur?
Bij elke interieursticker kun je het formaat van de sticker kiezen. Er zijn meerdere formaten per sticker beschikbaar, zodat je zelf kunt kijken wat het beste op jouw muur past. De stickers worden alleen gemaakt in de formaten die op onze website staan, dit is per sticker verschillend.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren om een sticker van te laten maken?
Wij maken ook muurstickers van eigen ontwerpen. Echter, niet elk ontwerp is geschikt om een sticker van te maken. Het is afhankelijk van meerdere factoren, als lettertype en grootte. Je kunt je ontwerp als Vector-bestand bij ons aanleveren, dan kunnen wij kijken of we er een sticker van kunnen maken. Als je zelf geen vector-bestand kunt maken, kunnen wij dat mogelijk voor je doen, maar daar zijn kosten aan verbonden. Voor meer informatie over stickers van eigen ontwerpen kun je contact met ons opnemen.

Kan ik mijn muursticker weer makkelijk van de muur verwijderen?
In principe kun je stickers weer verwijderen van je muur, meubels, raam en andere plaatsen. Dit gaat over het algemeen eenvoudiger als je de sticker eerst opwarmt, bijvoorbeeld met een haarföhn. We kunnen echter geen garantie geven dat er geen resten achterblijven of dat de onderliggende verflaag niet beschadigd wordt.